DEMO 01

Een demo die to-the-point is met informatie en foto's, dat is wat u met demo 1 wilt bereiken. Kies een mooie grote foto van uw bedrijf, in combinatie met een kleine tekst en uitleg. Veel meer is er niet nodig om uw klanten te overtuigen!

DEMO 02

U bent gespecialiseerd in bepaalde type auto's en wilt dat dan ook meteen duidelijk maken wanneer klanten op uw website komen. Demo 2 gaat wat meer de diepte in en met verschillende buttons en social media tools. Dit alles in een modern jasje, uiteraard in uw eigen huisstijl.

DEMO 03

U wilt graag tekst en uitleg geven bij de producten en diensten die u uw klanten aanbiedt. Demo 3 geeft u daartoe alle mogelijkheden. Vertel uw klanten uw specialisme en vermeld alle USP's. Een uitgebreid visitekaartje voor uw klanten.

DEMO 04

Een klassiek design waar eenvoud de klant bedient. Demo 4 is een website voor bedrijven die rust en vertrouwen willen uitstralen. Met prachtige fotografie van uw voorraad en bedrijfspand laat u uw klanten zien waar u voor staat.

DEMO 05

Met demo 5 kiest u voor een website waar meteen alles duidelijk op wordt weergegeven. De banners bovenin beeld vertellen uw klanten om wat voor soort bedrijf het gaat. Met de knoppen in de huisstijl kleuren en het verborgen menu, straalt de website rust uit. Alleen uw bedrijfslogo mist nog!

DEMO 06

Een flitsend nieuw design nodig? Dan bent u aan het juiste adres met onze demo 6! Met een interactief design waardoor de inhoud van de website er nóg beter uitspringt, kunt u een goede induk achterlaten bij uw klanten. Ziet u het al voor u?

DEMO 07

Wat is er mooier dan met een kort introductiefilmpje uw website te beginnen. Met onze demo 7 valt u op! Door een groot en overzichtelijk thema weten uw klanten gelijk waar uw bedrijf voor staat. Zo kunt u bijvoorbeeld ook video's uploaden van uw voorraad. Zo stelt u zichzelf wel op een hele interactieve manier voor aan uw klanten.

DEMO 08

Een strak en duidelijk opgebouwd design zonder al te veel poespas. Demo 8 komt meteen ter zake en laat zien waar het om gaat: Auto's. Uw huisstijlkleuren komen overal terug en met een paar kort en krachtige teksten weet u uw klanten te binden.

DEMO 09

U staat graag in contact met uw klanten en dat is ook duidelijk te zien met demo 09. Klanten zien direct hoe en waar ze u kunnen bereiken. Met de omslagfoto kunt u een goede indruk geven van uw bedrijf. Dit gezien te hebben zijn vervolgens uw voertuigen in een opslag te zien. Met deze trendy look geeft u uw klanten een vertrouwd en overzichtelijke indruk.

DEMO 10* PREMIUM

* Tegen meerprijs

Demo 10 is een compleet design en overzicht op de homepagina. Aangevangen door een schermvullende foto op de hoofdpagina volgt bij het scrollen een overzicht van uw diensten, uw contactgegevens en eventuele pakketaanbiedingen die u levert. Over de gehele site vindt u een modern en creatief design waarmee u een goede eerste indruk bij uw klanten achterlaat.

DEMO 11* PREMIUM

* Tegen meerprijs

Voor Demo 11 kiest u wanneer er een duidelijk en compleet overzicht van uw bedrijfsactiviteiten op de homepagina zichtbaar moet zijn. Open de pagina met een mooie achtergrondfoto en scrol naar beneden voor een duidelijke weergave van alle services die uw bedrijf verleent, vormgegeven met een strak design en hoekige buttons.

Scroll naar boven