Cargo International voorziet u van alle gemakken

Vergroot uw klantenkring en verbeter de online vindbaarheid van uw bedrijf. Een website van Cargo International zorgt ervoor dat u een mooi, online visitekaartje heeft, wat vertrouwen uitstraalt naar uw klanten. Adverteer uw bedrijfsvoorraad met de advertentiemodule van Cargo International en ervaar het gemak, om met één klik uw auto te adverteren op een website naar keuze. Websitehosting, support en uw eigen domeinnaam laten registreren. Ervaar ook het gemak van een website laten maken door Cargo International.

Voorraad
Niet alleen uw website maar ook uw voorraad kunt u bij Cargo International laten verzorgen. Adverteer op meer dan 100 portalen naast uw eigen website!
Social media
Link uw website en voorraad ook aan uw social media accounts. Adverteer uw voorraad op Facebook, of schrijf nieuwsartikelen om te delen met uw klantenkring.
Inhoud
Bepaal zelf wat er op uw website komt. Post nieuwsartikelen, geef insights over uw bedrijf of leg klanten uw expertise uit.
Responsive website
Uw website te zien op pc, laptop, tablet en telefoon. De websites van Cargo International passen zich automatisch aan naar het apparaat wat gebruikt wordt, zonder dat de layout daaronder lijdt.
Scroll naar boven